Skip to main content

De volgende Think ’n Drink van De Bouw Kwaliteitsprofessional komt eraan!

Wil jij jezelf ontwikkelen door te leren denken in mogelijkheden en van een ja-maar een ja-EN te maken? En daarmee jouw impact op de kwaliteit van bouwen en het verduurzamen van Nederland te vergroten? Begin bij jezelf en meld je nu aan voor de Think ’n Drink van De Bouw Kwaliteitsprofessional op vrijdagavond 7 oktober in Den Haag met een clinic van Omdenken!

Onze Think ’n Drink is dè combinatie tussen kennisdelen (Think) en gezellig borrelen, (Drink). Ook deze editie staat weer in het teken van persoonlijke groei. Dit keer gaan we in op hoe beperkingen op creatieve wijze kunnen worden omgedacht tot een oplossing. Om te leren en te weten hoe niets je in de weg staat om een duurzame impact te maken of aan de bouwkwaliteit van Nederland te werken.

Je krijgt tips en tricks die je helpen om op een andere manier te denken. Je leert om problemen naar mogelijkheden te transformeren. Je gaat naar huis met een nieuwe, gemotiveerde mindset die van elke ja-maar-situatie een ja-EN-situatie weet te maken. Stop met vastdenken en start met Omdenken! Dit alles vindt plaats in een informele setting met veel tips, tricks en voorbeelden. Én een goede dosis humor en interactie zodat jij vol energie naar huis gaat. We sluiten af met een overheerlijke BBQ in onze prachtige tuin. En dat alles op ons hoofdkantoor in hartje Den Haag!

Dit wil je niet missen!

Deze Think ‘n Drink is toegankelijk voor iedereen die net als wij passie heeft voor de bouw en technieksector, impact wil maken én open staat voor persoonlijke groei. Van student tot professional en van zij-instromer tot herintreder.

Sta jij open voor persoonlijke ontwikkeling en wil jij duurzame impact maken? Pak die kans, zet jezelf op één en meld je GRATIS aan! Neem die vriend of collega die ook geïnteresseerd is in persoonlijke groei mee. Maar wees er snel bij want er zijn 30 plekken en VOL = VOL.