Job development.

Vind jouw roeping. Vind jouw carrière. Vind jouw droombaan. Vind jouw passie.

Met de professionals ontwikkelt De Bouw Kwaliteitsprofessional de meest uitdagende loopbaantrajecten. Dit doen wij door job development. Hierbij staat de zakelijke ambitie en persoonlijke ontwikkeling centraal. De bouwsector kan hierdoor sneller transformeren tot een innovatieve-, circulaire- en sociale sector. Wij doen dit  niet alleen, maar samen met onze opdrachtgevers: vooruitstrevende organisaties en bedrijven in de bouwsector die ambitieuze mensen de kans geven door te groeien naar nieuwe functies.

Met job development helpen wij nieuwe instromers, zij-instromers en professionals die hun carrière een boost willen geven met een loopbaan in de bouwsector. Dit doen wij door te investeren in de loopbaan en persoonlijke ontwikkeling van onze professionals. Door job development zorgt De Bouw Kwaliteitsprofessional ervoor dat jij als professional impact kan maken en jouw droombaan werkelijkheid kan laten worden!

Bekijk onze vacatures

Vind jouw droombaan!

Hoe vind je jouw droombaan? En wat wil jij op professioneel gebied? In het begin van je carrière heb jij dé kans om nog van alles te proberen. Later wil je juist kansen pakken en excelleren in de dingen die je het leukst vindt. Iedereen bouwt op zijn eigen manier en tempo aan de toekomst. Kies nu voor zekerheid en maak het jezelf niet moeilijk maar juist makkelijk. Laat De Bouw Kwaliteitsprofessional jou helpen om te bouwen aan de kwaliteit van jouw carrière!

Zullen we kennismaken?

Job development. Onze aanpak.

Kennismaking

Kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek luisteren we waar jij naar op zoek bent. Hoe wil jij als professional werk maken van de kwaliteit van bouwen in Nederland? Hoe verhoudt zich dit tot jouw wensen als het gaat om betere beloning, meer uitdaging, betere arbeidsvoorwaarden en tenslotte meer persoonlijke ontwikkeling en flexibiliteit? En hoe kunnen wij jou helpen met job development?

LOT

LOT

Als de match is gemaakt gaan we concreet aan de slag met jouw Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) en maken we jouw persoonlijke ontwikkeling concreet op basis van jouw zakelijk ambities. Zo houden we focus op jouw LOT in de alledaagse hectiek en boeken we samen vooruitgang. Van trainingen buiten de deur tot begeleiding door de beste specialisten: met LOT blijf je groeien!

Match

Match

Game, set en match! Onze job developers stellen een profiel op en kijken of er een match gemaakt kan worden met een van onze toonaangevende opdrachtgevers binnen de bouw- en vastgoedsector.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Vanaf de match en tijdens jouw loopbaan word je persoonlijk begeleid door onze job developer. Deze staat voor jou klaar op professioneel én persoonlijk vlak. We brengen jouw kennis op niveau door intensieve stoomcursussen, masterclasses en persoonlijke begeleiding. Samen bepalen we de leerdoelen en zorgen we dat jouw zakelijke ambities werkelijkheid worden.

Vind nu jouw droombaan in de
bouw-, vastgoed- en technische sector hier.