Wie zijn wij?

Wij zijn De Bouw Kwaliteitsprofessional. Door onze 25 jaar aan kennis en werkervaring in de bouw- en technieksector weten wij als geen ander de instroom van talenten op gang te brengen. Onze kracht ligt bij het herkennen van talent en het zien van kansen op de arbeidsmarkt. Met job development lossen we het personeelstekort op in de bouw- en technieksector. Zo maken wij persoonlijke groei en werkgeluk voor iedereen mogelijk!

Zullen we kennismaken?

Het managementteam

Jacques van der Krogt MBA

Directeur

Jacques is de oprichter en eigenaar van De Bouw Kwaliteitsprofessional. Door zijn jarenlange kennis- en werkervaring in de bouw- en technieksector weet hij als geen ander waar de behoeftes en kansen liggen in de markt. Dit leidt tot de ideale match van talenten aan onze opdrachtgevers. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de inhoud van de opleidingsprogramma’s waarmee talenten worden klaargestoomd voor onze sector.

Kirsten Welbers

Sales Officer

Kirsten is de drijvende kracht achter talent acquisition. Door haar brede kennis is zij als verbinder de perfecte brug tussen talenten en opdrachtgevers. Het behalen van de marketing en sales doelstellingen valt onder de verantwoording van Kirsten. Work hard, play hard staat hierbij voorop en dit alles doet zij met een vleugje humor!

Mylenne Hamaker

Job Developer

Mylenne is verantwoordelijk voor job development en events. Met haar enthousiasme en gedrevenheid begeleidt ze talenten en helpt ze opdrachtgevers met de groei van hun organisatie. Door haar jarenlange ervaring als eventmanager weet zij met haar passie toonaangevende events neer te zetten waar persoonlijke groei en werkgeluk centraal staan.

Feiten

25

jaar kennis- en ervaring in de bouw- en technieksector

98

kans op dé ideale match

29845

openstaande functies in de bouw- en technieksector