Skip to main content

In 2020 van Iran naar Nederland geëmigreerd heeft Nima te maken gehad met veel obstakels om zijn carrière in Nederland te starten. Je zou denken dat het voor iemand die afgestudeerd is in Industrial Engineering, en daarnaast ook nog Business Administration, niet lastig is om in deze jungle van de arbeidsmarkt een baan te vinden. Maar helaas voor Nima wel..

Door zijn vele diploma’s kreeg Nima vaak te horen dat hij overgekwalificeerd was en dat zijn Nederlands niet perfect is. Bij De Bouw Kwaliteitsprofessional kijken we gelukkig niet naar de hard skills maar naar de soft skills en hier is Nima een goed voorbeeld van. Zoals Nima zelf zegt:

“De dag dat ik Jacques en De Bouw Kwaliteitsprofessional leerde kennen heeft mijn leven veranderd in Nederland! Ze helpen je vooruitkomen en met het Loopbaan Ontwikkel Traject was ik in staat om mijn persoonlijke groei stap voor stap te verbeteren. Uiteindelijk heeft dit er ook voor gezorgd dat ik dichter bij mijn doelen kwam en de obstakels kon overwinnen. Ik voel me nu niet meer alleen en voel me sterk. De Bouw Kwaliteitsprofessional ziet wat mijn toegevoegde waarde is en helpen mij mijn zwakkere punten beter te maken en mijn sterke punten nog sterker te maken.”

Wij zijn blij en trots dat wij Nima deze kans hebben gegeven en geloven in hem! Wil jij nou weten wat De Bouw Kwaliteitsprofessional voor jou kan betekenen? Dan komen wij graag in contact met jou of volg ons op LinkedIn, Instagram of Facebook.

“De dag dat ik De Bouw Kwaliteitsprofessional leerde kennen heeft mijn leven veranderd in Nederland! ”

Nima