Skip to main content

Wie kan beter vertellen wat wij voor jou kunnen betekenen dan wij zelf? Dat zijn natuurlijk onze talenten! 🙋‍♂️📣

Deze maand het verhaal van Bob. Na het verlies van zijn vorige baan door een reorganisatie en het tegelijkertijd klussen in zijn nieuwe huis, was het vinden van een nieuwe baan een enorme mentale uitdaging. Maar na zijn eerste gesprek met Jacques op ons hoofdkantoor kreeg Bob een enorme motivatie boost en wist hij gelijk dat het helemaal goed ging komen.

Bob aan het woord🎤:

“De Bouw Kwaliteitsprofessional kijkt echt naar wie ik als persoon ben en welk bedrijf en functie het best bij mij past. Hierdoor ben ik bij een enorm leuke organisatie terecht gekomen waarbij de bedrijfscultuur en functie goed aansluiten bij mij als persoon. Daarnaast blijven ze erg betrokken bij mijn ontwikkeling en komen ze ook regelmatig langs voor een bak koffie om eens te vragen hoe het gaat.

Ik kan oprecht zeggen dat De Bouw Kwaliteitsprofessional een unieke organisatie is, one of a kind, en niet zomaar een bureau die alleen naar je CV kijkt. Ik ben Jacques en Kirsten dan ook erg dankbaar voor de kans die ze me hebben geboden in een tijd waarin ik dat zelf niet op kon brengen.”

Een ode aan jou Bob en deze mooie woorden!🧡Wil jij nou weten wat De Bouw Kwaliteitsprofessional voor jou kan betekenen? Dan komen wij graag in contact met jou of volg ons op LinkedIn, Instagram of Facebook.

#persoonlijkegroei #werkgeluk #decarrieremakelaar #bouw #techniek #vastgoed #andersomsolliciteren #debkp