Skip to main content

Opgegroeid in Duitsland en roots in Nederland verhuisde Benjamin voor 9 jaar naar Chili. Begonnen als dakbedekker in de bouwsector heeft Benjamin zich opgewerkt tot deskundig bouwkwaliteitsprofessional met uitgebreide projectmanagement ervaring. Hij heeft onwijs veel van de wereld gezien en te maken gehad met uiteenlopende bouwconstructies en regelgevingen. Met zijn grote passie voor bouw, techniek, kwaliteit en controle is hij nu aan de slag gegaan bij een van onze opdrachtgevers.

Een carrière in Nederland
Nadat Benjamin in Nederland was gesetteld stond de volgende grote uitdaging op hem te wachten: een passende baan vinden!

Benjamin: “Al snel kwam ik in contact met Jacques en de werkwijze van De Bouw Kwaliteitsprofessional. Door job development heb ik veel geleerd in korte tijd. Nu ben ik op weg naar een nieuwe toekomst, een beter leven en het allerbelangrijkste: een betere versie van mezelf te worden. Dankzij De Bouw Kwaliteitsprofessional heb ik mijn carrière in Nederland een boost kunnen geven.”

Hoe tof is het dat wij met het team van De Bouw Kwaliteitsprofessional Benjamin de kans hebben gegeven om zichzelf te ontwikkelen met job development?!

Ben jij benieuwd wat De Bouw Kwaliteitsprofessional voor jou kan betekenen? Wij komen graag in contact met jou en houdt dan onze LinkedIn, Instagram of Facebook ook zeker in de gaten.

“Dankzij De Bouw Kwaliteitsprofessional heb ik mijn carrière in Nederland een boost kunnen geven!”

Benjamin