Skip to main content

Newsflash! De ideale kandidaat, die is er niet. De arbeidsmarkt is een gekkenhuis maar wat kan jij eraan doen om je organisatie te laten groeien? Jacques van der Krogt, eigenaar van De Bouw Kwaliteitsprofessional, vertelt hier graag meer over samen met onze job developer Mylenne Hamaker.

Want dat de arbeidsmarkt een gekkenhuis huis ervaren wij allemaal. En het vinden en binden van talent is lastiger dan ooit! Het tekort aan professionals is een feit en wordt in de toekomst alleen nog maar groter. We zoeken allemaal naar de ideale kandidaat, maar die is er simpelweg niet.

Daarom bieden wij van De Bouw Kwaliteitsprofessional met job development niet de ideale kandidaat maar het ideale talent. Zo helpen wij jouw organisatie groeien, verhogen we de kwaliteit van bouwen in Nederland. En brengen we de instroom van talent in de bouw- en technieksector écht op gang.

Waarom De Bouw Kwaliteitsprofessional?
Met meer dan 25 jaar kennis en ervaring verbindt De Bouw Kwaliteitsprofessional talent aan werk en maken we werkgeluk mogelijk voor iedereen. Met job development en events realiseert De Bouw Kwaliteitsprofessional samen met haar opdrachtgevers persoonlijke ontwikkeling en groei binnen de sector.

Doe jij mee? #jobdevelopment

Wij komen graag in contact met jou!