Voordelig en snel groeien?

“Recruitment en talentbehoud. Dat kan beter.“

De Bouw Kwaliteitsprofessional

Recruitment is voor de bouw- en technieksector een tikkende tijdbom. Er is een tekort aan personeel, het behouden van personeel is lastiger dan ooit en de cijfers liegen er niet om. De Bouw Kwaliteitsprofessional: als recruitment en talentbehoud in de bouw en technieksector beter, voordelig en snel moet zijn.

De Bouw Kwaliteitsprofessional verbindt en ontwikkelt talent op basis van soft skills. En voor iedereen die ons kent, ligt het idee van het bedrijfsconcept best voor de hand – “een enorme talentpool, tegen een voordelig tarief en zonder risico’s, zodat jouw bedrijf snel en zorgeloos groeit.“

Met onze duidelijke visie op de arbeidsmarkt geven we groei kracht. We brengen de combinatie van recruitment en talentbehoud naar de next level. En we zetten altijd dat stapje extra om de ideale match te maken en verwachtingen te overtreffen om te groeien.

Jouw voordelen

Zorgeloos groeien tegen een voordelig tarief.

Game, set & match

Beschikbaarheid tot een enorme talentpool, matching op basis van het SkillsDNA en onboarding.

All-in uurtarief

De Bouw Kwaliteitsprofessional werkt met een all-in uurtarief. Hierin zit een opleidingsbudget en alle werkgeverslasten inclusief verzekeringen en pensioen.

Flexibel

Maandelijks opzegbaar zodat onze werkwijze altijd aansluit op jouw zakelijke situatie.

Geen risico's

De Bouw Kwaliteitsprofessional neemt alle risico’s tot zijn rekening. Denk bijvoorbeeld aan het ziekteverzuim.

Kosteloze overname

Na 1.040 uur is het talent kosteloos over te nemen van De Bouw Kwaliteitsprofessional en kan het talent volledig in dienst treden.

Talentbehoud

Maatwerk voor het carrière pad van het talent, coaching en de mogelijkheid tot opleiden.

Stop met lezen, start met groeien!