Think 'n Drink 'Duurzaam leiderschap' 18.05.2022

Met o.a. een masterclass "Met twinkelende ogen naar je werk" van Peter Clausman

Wil jij jezelf ontwikkelingen door duurzaam leiderschap en werk maken van de bouwkwaliteit? Begin dan bij jezelf en kom woensdagavond 18 mei naar de Think ’n Drink ‘Duurzaam leiderschap’ bij Dekker Zoetermeer!

Vanuit De Bouw Kwaliteitsprofessional zijn wij als partner betrokken bij Young Professional Event (YPE)  Dit is een initiatief van Platform Duurzame Huisvesting, KEK en YOUNG TVVL die, samen met jou, een verduurzaming willen stimuleren. Ieder jaar pakken zij en ander duurzaam thema aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Dit jaar is het thema ‘Duurzaam leiderschap’, een thema wat wij vanuit De BKP ondersteunen. Want samen met YPE helpen wij jou impact te kunnen maken vanuit jouw persoonlijke leiderschap om zo bij te kunnen dragen aan de verduurzaming van Nederland!

Het doel van YPE is het bij elkaar brengen van young professionals vanuit de GEHELE vastgoedketen. Om zo met elkaar de verbinding te leggen, kennis te delen, elkaar te inspireren én te enthousiasmeren. En dit keer doen zij dit door middel van een tof (mini)LIVE-event op woensdag 18 mei van 17:30 tot en met 20:30 uur bij Dekker Zoetermeer in Zoetermeer.

In 2022 staat het thema Duurzaam Leiderschap dus centraal. Want iedereen is een leider, en duurzaam leiderschap gebeurd niet alleen bottum-down vanuit de CEO en leidinggevende, maar ook bottum-up en dus vanuit jou! Maar hoe zet jij nou die stap binnen jouw organisatie? Tijdens dit (mini)LIVE-event op woensdag 18 mei neemt Peter Clausman je mee in bottom-up veranderen in je organisatie en hoe je dit “met twinkelende ogen” doet. Peter maakt een potentie in je wakker waarvan je niet wist dat je hem had! 🔥 Tijdens dit LIVE-event geeft hij een interactieve masterclass die jou een boost én inzichten zullen geven waardoor jij die duurzame leider kunt zijn. 🌱

Aanmelden kan nu GRATIS. Maar wees er wel snel bij, want er is plek voor 30 young professionals en VOL = VOL.

Programma

17.30 uur – Inloop & walking diner
18.15 uur – Welkom door Young Professional Event (YPE) & De Bouw Kwaliteitsprofessional
18.30 uur – Masterclass ‘Met twinkelende ogen naar je werk’ door Peter Clausman
19.45 uur – Borrel
20.30 uur – Einde programma

Sta jij open voor persoonlijke ontwikkeling? Meld je dan gratis aan.

Peter Clausman

Peter maakt een potentie in je wakker waarvan je niet wist dat je hem had. De vraag is, ben jij er klaar voor om wat van jouw eigen potentie los te laten op je werk? Ben jij klaar voor wat komen gaat in deze snel veranderende wereld? Zijn jouw vaardigheden up to date? Twinkelen jouw ogen op werk, of loop je achter de feiten aan? Met deze boost en inzichten weet jij juist te floreren in een snel veranderende wereld. (En wordt je uitgedaagd of jij slimmere oplossingen bedenkt dan de directie van NS en Eneco – die eerder deze masterclass volgden)

Pak jouw persoonlijk leiderschap om te verduurzamen!

Aanmelden

reCAPTCHA is required.
Ik ben geen robot.