Skip to main content

De Bouw Kwaliteitsprofessional staat op de BouwBeurs van 6 februari tot en met 10 februari op het loopbaan ontwikkelplein. Natuurlijk, heb je het hartstikke druk. Tijd is kostbaar en de werkdruk is gigantisch. Maar echt, een bezoek aan de BouwBeurs 2023 is voor jou een must, omdat…

  • Je in één dag volledig bent bijgepraat over de mooiste innovaties in de bouw- en technieksector;
  • Je maakt kennis met de nieuwste ontwikkeling van recruitment en talentbehoud. Zo kan jij zowel persoonlijk als zakelijk nog beter groeien.
  • Er voor jou genoeg kansen zijn in de bouw- en technieksector;
  • De arbeidsmarkt een tikkende tijdbom is. Recruitment en talentbehoud kan en moet beter;
  • En natuurlijk is het echt een superleuke en gezellige dag voor jou en je collega’s.

Als kers op de taart
Onze collega’s, Jacques van der Krogt en Kirsten Welbers, geven allebei een presentatie tijdens de BouwBeurs. We willen allemaal een oplossing voor het arbeidstekort in de bouw- en technieksector. Maar is die er wel? Of moeten we gewoon er geen probleem meer van maken? Jacques laat zien hoe jij van dit “probleem” een kans maakt. Want dingen veranderen namelijk als je er anders naar kunt kijken.

Kirsten neemt jou mee in de kansen en belemmeringen voor jouw persoonlijke groei in de huidige arbeidsmarkt. In deze arbeidsmarkt zou je denken dat er genoeg kansen voor jou liggen om persoonlijk te groeien. Maar is dat wel zo?

Meld je nu gratis aan
Jij komt toch zeker hoor? Meld je dan gratis aan via deze link en we zien jou graag bij de BouwBeurs op onze stand 09.A082!